Accessoires en toebehoren

Regie

Uw crew (camera-, geluid- en lichtmensen) zit het liefst hoog en droog. Dat kan met een regiestand. Onze regiestands zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen – gelijkvloers of dubbelvloers – en zijn standaard voorzien van waterdicht zeil voor de bescherming van mens en apparatuur.

Up StageUp StageUp Stage

Monitormix

Een monitormix is een uitbouw achter of naast het podium die meestal wordt benut als ruimte voor uw geluidstechnici of als wachtkamer voor de artiest of band die als volgende op het programma staat.

Up StageUp StageUp Stage

Wings

Wings, of vleugels, zijn lichtgewichtconstructies aan weerszijden van het podium die meestal fungeren als gecombineerde luidsprekertoren/reclamezuil. Ook prima geschikt voor lichtshowophanging.

Up StageUp StageUp Stage

LED Constructies

Een Ledconstructie is een opbouw voor de bevestiging van een ledscherm en eventueel luidsprekers. Kan als stand-alone of als onderdeel van een podium worden uitgevoerd.

Up StageUp StageUp Stage

Deco Torens

Decotorens zijn torens, in feite steigerconstructies, voor de bevestiging van spandoeken, voor promotiedoeleinden of informatieve doeleinden (bijv. bewegwijzering).

Up StageUp StageUp Stage

Deco Constructies

Steigermateriaal is enorm veelzijdig, getuige onze fraaie deco-constructies. Licht van gewicht en verrassend sterk, kunnen wij deze decorconstructies in praktisch elke gewenste afmeting en voor ieder doeleinde realiseren.

Up StageUp StageUp Stage

DJ Torens

Met een deejaytoren heeft uw dj een goed uitzicht op ‘zijn’ publiek en alle ruimte voor zichzelf en zijn (kostbare) apparatuur. Standaard voorzien van een (hellend) afdak.

Up StageUp StageUp Stage

Tapijttegels

Tapijttegels  verschaffen uw (binnen)podium een warme look and feel. Ideaal voor bijeenkomsten als conferenties, congressen en symposia. Verkrijgbaar in neutraal antraciet/grijs en in de afmetingen 50×50 cm en 100×100 cm.

Up StageUp StageUp Stage

Podiumrokken

Onze podiumrokken verhullen op elegante wijze de onderbouw van uw podium. Verkrijgbaar in elke gewenste hoogte en lengte. Standaard uitgevoerd in het zwart, zijn onze podiumrokken op aanvraag ook verkrijgbaar in iedere gewenste kleur.

Up StageUp StageUp Stage

Leuningen

Onze leuningen bieden uw artiest en gast houvast en veiligheid. Wij hebben (veiliheids)leuningen voor podium en trap, met of zonder spijlen en in verschillende hoogten (vanaf 60 cm) en breedten. Wist u dat een leuning verplicht is vanaf een hoogte van 60 cm?

Up StageUp StageUp Stage

Trappen

Onze flexibele trappen zijn variabel in hoogte en breedte en leverbaar met of zonder veiligheidsleuning. Daardoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Als podium-entree of toegang tot het vipterras bijvoorbeeld.

Up StageUp StageUp Stage

Catwalks

Een catwalk is een meestal T-vormig podium. Maar wij kunnen uw catwalk ook met een T-splitsing aan beide uiteinden of met een ronde afloop realiseren.

Up StageUp StageUp Stage

Rampen

Een ramp is een hellend podium dat meestal wordt gebruikt voor het transport van (zwaar) materieel, maar kan ook uitstekend dienstdoen als podiumentree. Door de variabele lengte en hellinggraad kan praktisch ieder hoogteverschil probleemloos worden overbrugd. En met een belastbaarheid tot 750 kg/m2 is vrijwel geen klus te zwaar.

Up StageUp StageUp Stage

PA Torens

PA-torens zijn steigerconstructies die worden gebruikt voor geluidssystemen en lichtshows. Ook geschikt voor de bevestiging van reclamedoeken. Variabel in hoogte en belastbaar tot 1.000 kg.

Up StageUp StageUp Stage

Terug naar producten

Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage