Podiumwagen

De “Mega” podiumtrailer

De “Mega”  is een mobiele demontabele podiumtrailer en uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote evenementen. Ook als B podium op de grotere evenementen doet de “Mega” het prima! Door zijn snelle op- en afbouwtijd hebben wij binnen zeer geringe tijd het podium gebruiksklaar.

Up StageUp StageUp Stage

UP-48

De Up-48  (48 staat voor het oppervlak van het podium in m2) is een mobiele demontabele podiumwagen die vliegensvlug kan worden opgebouwd; in één uur is het podium gebruiksklaar. Het afbreken gaat al net zo snel. Hoewel mobiel, is de Up-48 een volwaardig podium en daarmee een flexibele podiumoplossing voor onder andere kleine tot middelgrote evenementen, bedrijfsfeesten en promotiedoeleinden. De Up-48 heeft een afmeting van 8.00 x 6.00m, en de hoogte van de podiumvloer is ~1.00m.

Up StageUp StageUp Stage

UP-30

De Up-30  (30 staat voor het oppervlak van het podium in m2) is een mobiele demontabele podiumwagen die vliegensvlug kan worden opgebouwd; in één uur is het podium gebruiksklaar. Het afbreken gaat al net zo snel. Hoewel mobiel, is de Up-30 een volwaardig podium en daarmee een flexibele podiumoplossing voor onder andere kleinere evenementen, bedrijfsfeesten en promotiedoeleinden.

Up StageUp StageUp Stage

UP-22

De Up-22  (22 staat voor het oppervlak van het podium in m2) is een mobiele demontabele podiumwagen die vliegensvlug kan worden opgebouwd; in één uur is het podium gebruiksklaar. Het afbreken gaat al net zo snel. Hoewel mobiel, is de Up-22 een volwaardig podium en daarmee een flexibele podiumoplossing voor onder andere kleinere evenementen, bedrijfsfeesten en promotiedoeleinden.

Up StageUp StageUp Stage

Terug naar producten

Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage