Nieuws

Privacy Statement

Voor onze Privay Verklaring kunt u kijken bij de contact gegevens. Hier kunt u onze verklaring als PDF bestand downloaden.

Up-date: Nieuwe ARC-Roof / DJ-Cover 6.00 x 4.00m

Vandaag hebben wij akkoord gegeven voor de fabricage van een nieuwe dakconstructie voor onze podia. Het betreft een aluminium ARC constructie van 6.00 x 4.00m die gemonteerd kan worden op een klassieke Layher onderbouw.

Hoewel de constructie gefabriceerd wordt op de metrische Layher-maatvoering die wij hanteren kunnen wij deze volledige constructie straks ook d.m.v. adapter stukken monteren op een podiumvloer met de 2.07-maatvoering. Dit speciaal voor de dry-hire.

Verder zullen wij dit podium afwerken met een zwart zeilenpakket, met een toekomstige uitbreiding naar transparant.

De eerst opzet is gemaakt, intern gaan we nu bekijken wat de beste clearence is en afwerking.

Zoals de planning er nu uitziet is dit podium te huur vanaf media mei / begin juni.

Voor meer informatie blijf onze Facebook pagina bekijken of onze website www.up-stage.nl.

Storing Contactformulier

Helaas hebben wij te maken met een storing op ons contactformulier. Het is even niet mogelijk om via het contactformulier aanvragen aan ons te verzenden. Wij willen u dan ook vragen om te mailen naar info@up-stage.nl.

Wij zijn druk bezig om het probleem op te lossen!

Bedankt voor het begrip.

Hammer Series

Ook dit jaar zullen wij weer diverse podia en constructies plaatsen voor de Hammer Series in Sittard en Vaals. De Hammer Series zijn dit jaar op 1 t/m 3 juni. Voor meer informatie over dit evenement kunt u kijken op www.hammerseries.com/nl

Nieuwe Facebook Pagina

Check nu https://www.facebook.com/upstagebv om de nieuwe facebookpagina van Up-stage B.V. te liken.

Binnenkort gaan we deze opnieuw vullen. Tevens plaatsen we hier meer informatie over de evenementen die wij ondersteunen, nieuwe producten die eraan staan te komen, en meer nieuws over de ontwikkeling van onze nieuwe website.

Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage