Nieuws

Neverland Outdoor 2018 incl. onze nieuwe DJ-COVER 6.00 x 4.00m

Op 14 en 15 juli jl. werd voor de eerste keer het Neverland evenement op het Megaland terrein in Landgraaf georganiseerd. Wij waren verantwoordelijk voor de bouw van de Entree en Toilet constructies. Tevens hebben wij de House Stage en diverse Layher deco torens gebouwd.

Wat voor ons extra mooi was is dat we onze nieuwe DJ-Cover van 6.00 x 4.00m hebben kunnen inzetten op dit geweldige evenement.

Onderstaand kunt u de foto’s vinden van het eindresultaat.

Privacy Statement

Voor onze Privay Verklaring kunt u kijken bij de contact gegevens. Hier kunt u onze verklaring als PDF bestand downloaden.

Up-date: Nieuwe ARC-Roof / DJ-Cover 6.00 x 4.00m

Vandaag hebben wij akkoord gegeven voor de fabricage van een nieuwe dakconstructie voor onze podia. Het betreft een aluminium ARC constructie van 6.00 x 4.00m die gemonteerd kan worden op een klassieke Layher onderbouw.

Hoewel de constructie gefabriceerd wordt op de metrische Layher-maatvoering die wij hanteren kunnen wij deze volledige constructie straks ook d.m.v. adapter stukken monteren op een podiumvloer met de 2.07-maatvoering. Dit speciaal voor de dry-hire.

Verder zullen wij dit podium afwerken met een zwart zeilenpakket, met een toekomstige uitbreiding naar transparant.

De eerst opzet is gemaakt, intern gaan we nu bekijken wat de beste clearence is en afwerking.

Zoals de planning er nu uitziet is dit podium te huur vanaf media mei / begin juni.

Voor meer informatie blijf onze Facebook pagina bekijken of onze website www.up-stage.nl.

Storing Contactformulier

Helaas hebben wij te maken met een storing op ons contactformulier. Het is even niet mogelijk om via het contactformulier aanvragen aan ons te verzenden. Wij willen u dan ook vragen om te mailen naar info@up-stage.nl.

Wij zijn druk bezig om het probleem op te lossen!

Bedankt voor het begrip.

Hammer Series

Ook dit jaar zullen wij weer diverse podia en constructies plaatsen voor de Hammer Series in Sittard en Vaals. De Hammer Series zijn dit jaar op 1 t/m 3 juni. Voor meer informatie over dit evenement kunt u kijken op www.hammerseries.com/nl

Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage