Buitenpodia en overkappingen

ARC Roof / DJ Cover 6.00 x 4.00m

Met trots presenteren wij u onze nieuwe ARC Roof / DJ Cover van 6.00 x 4.00m. Door zijn gebogen dak en doordachte constructie hebben wij een podium ontwikkeld met een enorm mooi voorkomen, dat ook nog eens snel op en af te bouwen is.

De afmetingen van het podium zijn 6.00 x 4.00m, en kunnen op een variabele vloerhoogte worden gebouwd. We kunnen dit podium aanbieden met een zwart of transparant zeilenpakket.

Verder werken wij dit podium af met een zwarte podiumrok aan de voorzijde, één trap waar nodig en de benodigde ballast.

Dit podium is voorzien van een statisch rapport.

Up StageUp StageUp Stage

Podiumelementen

Up-stage werkt exclusief met het hoogwaardige Nivtec-podiumsysteem (DIN NEN 13814). Nivtec-podiumelementen (2,0 x 1,0 m) bestaan uit een antislip multiplex paneel en aluminium frame.

Het flexibele en weerbestendige Nivtec-systeem is geschikt voor de bouw van indoor en outdoor podia van elke grootte. Het element koppelt een laag eigengewicht (32 kg) aan een hoge belastbaarheid (750 kg/m2) en is hierdoor geschikt voor nagenoeg elke toepassing. Het handige click-clack-sluitingsmechanisme beperkt de opbouwtijd tot een minimum.

Onze podia kunnen desgewenst worden voorzien van een trap en leuningen en fraai worden afgewerkt met een podiumrok (zie Toebehoren).

Up StageUp StageUp Stage

Camera Podia

Hun eigenschappen maken onze podiumelementen uitstekend geschikt voor de bouw van camerapodia. Met een belastbaarheid tot 750 kg/m2, zijn onze camerapodia berekend op praktisch alle camera-apparatuur.

 

Up StageUp StageUp Stage

Tribunes

Traditioneel een podium met drie etages (tri-bühne), zijn onze tribunes leverbaar in elk gewenst aantal verdiepingen. Door de eveneens variabele breedte zijn praktisch alle afmetingen mogelijk, hoe groot of klein uw publiek ook is. Leverbaar als sta- en als zittribune.

Up StageUp StageUp Stage

VIP Decks

Een vipdeck is een verhoogd podium voor uw voornaamste gasten. Onze vipdecks worden doorgaans fraai afgewerkt met een podiumrok. Door zijn hoge belastbaarheid kan een vipdeck probleemloos worden voorzien van bijvoorbeeld een viptent of loungebar.

Up StageUp StageUp Stage

Invalide Decks

Onze invalidedecks worden standaard rondom voorzien van veiligheidsleuningen en van een ramp, voor de gemakkelijke en veilige toegang van rolstoelgebruikers en scootmobielen. Belastbaar tot 750 kg/m2, dragen onze invalidedecks met gemak de zwaarste scootmobiel.

Up StageUp StageUp Stage

Ronde Podia

Door rechthoekige podiumelementen te combineren met driehoekige kan eenvoudig een ‘rond’ podium worden gebouwd. Vrijstaand of als eindpunt van een runway. Onze ronde podia hebben een diameter van 2, 4 of 6 m en zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zowel indoor als outdoor.

Up StageUp StageUp Stage

TS24 Roof 6x4m

De TS24 Roof 6x4m staat als kleinste podium zijn mannetje in ons assortiment. Het is de ideale podiumoplossing voor kleine en middelgrote evenementen, zoals bedrijfsfeesten, lokale muziekfestivals, markten en braderieën. Het podium kan ook prima fungeren als bijpodium op grotere evenementen.

Up StageUp StageUp Stage

Halve Boog 7x5m

De Halve Boog 7x5m heeft een even groot podiumoppervlak als de TS24 Roof en kan daardoor in principe op dezelfde evenementen worden ingezet. De dakbelasting is 250 kg hoger dan de TS24 Roof 6×4 en er is één persoon minder nodig om het podium in dezelfde tijd te (de)monteren. Zaken die het podium een voorsprong geven op zijn ‘concurrent’.

Up StageUp StageUp Stage

Beetle Roof 9x7m

Onze Beetle Roof 9x7m, met zijn in het oog springende kapvorm, is wat betreft podiumoppervlak maar liefst twee zo groot als de TS24 Roof 6×4 en Halve Boog 7x5m, en daardoor geschikt als hoofdpodium op middelgrote outdoor evenementen en festivals of als bijpodium op grote evenementen.

Up StageUp StageUp Stage

Saddle Roof 9x6m

De Saddle Roof 9x6m is het “kleine” broertje van onze Saddle Roof 11x8m. Ondanks zijn formaat is een volwaardig festivalpodium. Dit outdoor podium misstaat niet als hoofdpodium op grote (inter)nationale evenementen en festivals. Met een vloerhoogte van 1-1.50 meter weet dit podium moeiteloos de aandacht van elke festivalganger te trekken. Ook die op de achterste rij.

Up StageUp StageUp Stage

Saddle Roof 11x8m

De Saddle Roof 11x8m is ons op één na grootste podium en een volwaardig festivalpodium. Dit outdoor podium misstaat niet als hoofdpodium op grote (inter)nationale evenementen en festivals. Met een vloerhoogte van 1-2 meter weet dit podium moeiteloos de aandacht van elke festivalganger te trekken. Ook die op de achterste rij.

Up StageUp StageUp Stage

MPT Roof 13x11m

De MPT Roof 13x11m is nog eens twee meter breder dan de Saddle Roof 11×8 en daarmee het grootste podium in ons assortiment. Een pluspunt ten opzichte van de Saddle Roof 11×8 is de anderhalf keer hogere dakbelasting. De MPT Roof 13x11m rijst net zo boven het publiek uit als zijn kleinere broer en geeft de (inter)nationale artiest of band daarmee het podium dat hij verdient. Een megapodium voor uw mega-evenement.

Up StageUp StageUp Stage

Terug naar producten

Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage