Binnenpodia

Podiumelementen

Up-stage werkt exclusief met het hoogwaardige Nivtec-podiumsysteem (DIN NEN 13814). Nivtec-podiumelementen bestaan uit een antislip multiplex paneel en aluminium frame.

Het flexibele Nivtec-systeem is geschikt voor de bouw van indoor en outdoor podia van elke grootte. Het element koppelt een laag eigengewicht (32 kg) aan een hoge belastbaarheid (750 kg/m2) en is hierdoor geschikt voor nagenoeg elke toepassing. Het handige click-clack-sluitingsmechanisme beperkt de opbouwtijd tot een minimum.

Afmeting: 2.00 x 1.00m, 1.00 x 1.00m, 2.00 x 0.50m, 1.50 x 0.50m, 1.00 x 0.50m


 


Up StageUp StageUp Stage

Ronde podia

Door rechthoekige podiumelementen te combineren met driehoekige kan eenvoudig een ‘rond’ podium worden gebouwd. Vrijstaand of als eindpunt van een catwalk. Onze ronde podia hebben een diameter van 2, 4 of 6 m en zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

Up StageUp StageUp Stage

Catwalks

Een catwalk is een meestal T-vormig podium. Maar zoals u op de foto’s hierbeneden ziet, kunnen wij uw catwalk ook met een T-splitsing aan beide uiteinden of met een ronde afloop realiseren.

Up StageUp StageUp Stage

Layher constructies

Met het allround Layher-systeem bouwen wij de meest uiteenlopende (steiger)constructies – van podia, tribunes en vipterrassen tot entreepoorten, toegangsbruggen, reclameborden, videowanden, luidsprekertorens et cetera. Licht van gewicht, kunnen deze ‘slimme’ constructies snel en eenvoudig worden opgebouwd en afgebroken.

Up StageUp StageUp Stage

Rampen

Een ramp is een hellend podium dat meestal wordt gebruikt voor het transport van (zwaar) materieel, maar kan ook uitstekend dienstdoen als podium-entree. Door de variabele lengte en hellinggraad kan praktisch ieder hoogteverschil probleemloos worden overbrugd. En met een belastbaarheid tot 750 kg/m2 is vrijwel geen klus te zwaar.

Up StageUp StageUp Stage

Trappen

Onze flexibele trappen zijn variabel in hoogte en breedte en leverbaar met of zonder veiligheidsleuning. Daardoor zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Als podium-entree of toegang tot het vipterras bijvoorbeeld.

Up StageUp StageUp Stage

Tribunes

Traditioneel een podium met drie etages (tri-bühne), zijn onze tribunes leverbaar in elk gewenst aantal verdiepingen. Door de eveneens variabele breedte zijn praktisch alle afmetingen mogelijk, hoe groot of klein uw publiek ook is.

Up StageUp StageUp Stage

Terug naar producten

Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage Up Stage